Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd
Thuis

Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd

China Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd

1 2 3 4 5
Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd
Fabriek Receptie Kantoor Meeting Room Boss Office
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Shanghai Jindun
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 4000000-5300000
Opgericht Jaar : 1986
Export pct : 60% - 70%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

 


 

Co. van het het voertuigmateriaal van Shanghai Jindun is speciaal, Ltd een high-tech speciaal voertuigonderneming en een vlaggeschipbedrijf van jindungroep. Het bezit eerste klassenfabrikant, internationaal geavanceerd verwerkingsmateriaal, verzamelt vele hoogste technici en industriële deskundigen, vestigt het nationale centrum van de rangtechnologie R&D, en heeft 112 types van producten, met inbegrip van vrachtwagenkraan, lucht werkend platformvrachtwagen, weg wrecker vrachtwagen, de wegen onderhoudsvrachtwagen, stortplaatsvrachtwagen, CAFS brandvrachtwagens, chenical brandvrachtwagen, het schuimvrachtwagens van de watertank, de voertuigen van de noodsituatieredding, de voertuigen van de gaslevering, aanstekende vrachtwagen, het voertuig van het satellietcommunicatiebevel, weg-spoor convertibel voertuig, brandweerladdervrachtwagens, luchtplatformvrachtwagen, de vrachtwagens van de luchthavenbrand, watervoorzieningsvrachtwagen over lange afstand, de brandvrachtwagen van de watertoren en andere algemene brandvrachtwagens.

  

 

    Ons bedrijf beschouwt technologische vooruitgang als stuwende kracht voor de ontwikkeling van ondernemingen. Tegelijkertijd, verbetert het bedrijf het vermogen van onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, verbetert constant de technologieinhoud van producten, en introduceert nieuwe producten. om de betrouwbaarheid van de productkwaliteit te verzekeren, heeft het bedrijf experimentele en gesimuleerde assemblage voor de essentiële onderdelen van het bedrijf, 100% uitgevoerd om de stabiliteit van het product te verbeteren. De sterke van de nieuw productonderzoek en ontwikkeling kracht, stabiele en betrouwbare productkwaliteit, goede commerciële reputatie, efficiënt ondernemingsbeheer, bevordert de ononderbroken ontwikkeling onder de gevorderde rangen van de industrie van de brandvrachtwagen.

 

Contactgegevens
Shanghai Jindun special vehicle Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Howard

Tel.: +86 18817215699

Fax: +86-21-61469845

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)